lørdag den 8. maj 2010

Gaver

I går var jeg til fødselsdag, hos én ung kvinde der viser stort gåpåmod, intellekt og "sejhed" - hun er snart færdig med ungdomsuddannelse, er ved at tage motorcykelkørekort og drager snart ud i den store verden, for at arbejde inden hun begynder videregående uddannelse.

Jeg havde tænkt at hun skulle have et par øreringe som én del af hendes gave. Dog har jeg kun set hende med ørestifter indtil videre, så jeg tog lidt af et sats, da jeg lavede nedenstående øreringe i forgyldt sterling sølv.
Jeg synes de er mere jordnære og derfor knapt så feminine, som var dét jeg gik efter. Derudover fik hun også en lille spinkelt armbånd, som jeg synes var rigtig vellykket.

Tror begge tingene var en keeper!

Nu har jeg efterhånden fået øvet mig lidt i de der snoede armbånd. Jeg går selv rigtig meget med mit eget og synes også det er en fin gave at få. Har dog som i kan se prøvet at lave forskellige udformninger (og farver).

Her er de snoede satin-snore ikke viklet sammen.

Her er de viklet sammen.

Forskellige udtryk til forskellige mennesker er der heldigvis plads til - nu skal jeg bare præcisere mine mål på dem. Når man vil glæde andre mennesker med en gave, er det nemlig vigtigt at den passer ;)

Ha en dejlig søndag

-Ditte-

2 kommentarer:

  1. de er da vold fede dine. synes dem jeg har set rundt omkring ligner noget der er taget fra et gardin, men dine er virkelig fede.

    SvarSlet
  2. Tak Sara. Det er jo også samme princip som gardin-holde-snore (er der et navn på det???) bare i en meget mindre/tyndere version

    SvarSlet