mandag den 10. maj 2010

Hæklet robot

Har længe gået og sukket efter en tin-robot og man kan faktisk få nogle til billige penge på Etzy og har ligeledes set nogle inde i Aalborg, som også var til at købe (og JA hvorfor har jeg så ikke gjort det...???).

De fleste af jer kender godt svenske Annika og hendes blog Virkverket; hun kan virkelig lave en masse kreative og flotte ting - især med hæklenålen! I mangel på tin-robot forelskede jeg mig selvfølgelig i hendes hæklede robotter og har derfor afprøvet hendes opskrift på en lille robot.


Jeg er endnu ikke en habil hækler, men bliver bedre gang for gang og den indeholder da også en del skønhedsfejl, men er nu godt tilfreds. Nu har jeg gjort mine erfaringer og vil snart prøve at lave en større version, med mine egne rettelser.

Lille Robert robot ser frem til en fremtid som bagspejls gejl i Marks nylig indkøbte Opel Kadett fra 1982 - En klassiker til en klassiker!

-Ditte-

7 kommentarer:

 1. Gud hvor er den bare sød. Den er jeg helt vild med.

  SvarSlet
 2. Så er der noget at gå i gang med - i hvert fald et fint lille projekt at starte op med.

  SvarSlet
 3. jeg har forsøgt at hækle, har endda haft lånt bøger om det, men jeg kan ikke finde ud af det. Så jeg tror ikke lige at det bliver et projekt jeg kommer i gang med.

  SvarSlet
 4. Ved ikke om jeg har skrevet det tidl. men jeg gik i gang med hækling mange gange og der gik LANG tid før jeg fandt ud af en "simpel" fastmaske (lavede i starten bare en masse kædemasker faktisk :S

  SvarSlet
 5. Hvad ville du skulle have for det hvis du skulle hækle sådan en lille fætter til mig?

  SvarSlet
 6. Skøn, skøn robot, har set den hos Virkverket. Og din udgave kan du sagtens være stolt af...
  Stine:)

  SvarSlet
 7. Marie: Kan jo være en del af din fødselsdagsgave???

  Stine: Tak, man må jo øve sig, især når man ser sådan nogle skønne ting hos dig og andre ;)

  SvarSlet