mandag den 30. august 2010

Kandidat + Surprice

Dette er indlæg nr. 200 på bloggen - håber stadigvæk der er nogle, der læser med?

Egentlig er det slet ikke dét, dette indlæg skal handle om.

Weekenden har for mig været den største oplevelse, jeg nok har haft ind til dags dato - følelserne har siddet uden på og har til tider været lidt ukontrollerbare.

Hvorfor? tænker du nok...

I torsdags var dagen, hvor jeg skulle op og forsvare mit speciale. Det gik godt og jeg har nu titlen Kandidat (plus en masse andet) - Det er fedt!

Udenfor eksamenslokalet stod svigerfamilien og kæresten og ventede spændt på at jeg kom ud, så de kunne fejre mig. Helt overvældende at komme ud til masser af blomster og gaver og lykønskninger!
Senere på dagen var svigerfamilie og enkelte venner inviteret til kaffe og kage - hvor jeg fik flere gaver og flere lykønskninger - ved slet ikke, hvordan jeg skal sige tak for det hele.

 Fantastiske gaver med flotte smykker og selvforkælelse

Fredag stod på selvforkælelse i form af klipning (en fantastisk gave) og fantastiske fund i genbrugsbutikker samt hygge med kæresten.

Lørdag var jeg inviteret til "fejrings" frokost hos svigerforældrene. Jeg troede, vi bare blev de sædvanlige - men fik den største overraskelse da min familie (der bor på Sjælland) samt venner stod rundt om hjørnet og råbte "Tillykke" (eller det tror jeg nok, var det de råbte). HOLD DA OP EN OVERRASKELSE - det havde jeg bare ikke ventet og slet ikke forudset og tårerne røg ned af mine kinder af bar glæde. Svigerfamilie og min egen familie samt venner havde alle været total listige og planlagt hele weekenden ned til mindste detalje og jeg har slet ikke rørt en finger hele weekenden, men bare moret mig. TUSIND TUSIND TAK
Og ikke mindst for en dejlig dag med lækker mad  og hyggelig stemning samt flere gaver - ih altså!

 Flere gaver til blandt andet opsparing af kørekort, fine ting til hjemmet og lidt til kreativiteten

Søndag stod den på tur til Fårup Sommerland med min familie samt nogle fra kærestens familie. Jeg syntes det var en kanon god dag og havde det rigtig sjovt, hvilket jeg håber, de andre også havde. I går aftes da min familie var sat på toget mod Sjælland, kunne jeg rigtig mærke trætheden. Ikke nok med at weekenden plus torsdag har budt på rigtig mange gode oplevelser, så har jeg også været center-of-attention, hvilket jeg ikke er vant til.

- Ditte, Cand.mag. CCG - Market & Consumption -

4 kommentarer:

 1. Ihhhhh..... stooort tilløk :-)

  SvarSlet
 2. Sådan da!
  Super flot og mange gange tillykke ;)
  Ha' en dejlig dag.
  Kh
  kristine

  SvarSlet