tirsdag den 3. august 2010

Begavet - endnu en gang

Når nu man synes, man har knoklet hårdt de seneste par måneder, må der gerne være en belønning i enden - bare en lille én. Min kæreste giver mig tit gaver, også selv om jeg ikke synes, at jeg har fortjent dem og for det meste er det  nogle gaver, der rammer helt inde i hjertet.

I fredags kom han hjem med ovenstående nøglering til mig. En Kimmidoll, den hedder Kiyomi, som står for Pure Beauty og dens spirit er natural and original. Min kæreste mener, at det passer rigtig godt på mig (Tak) og den er nøje udvalgt, da den har mørkebrunt hår (og ikke kulsort) og den har Sakura blomster (kirsebærblomster) på kimonoen. Virkelig ynglings :D
Jeg har også belønnet mig selv med den sødeste lille pung i turkis/blågrøn med (tadaa) Sakura print, fra denne sælger på Etzy. Nu passer nøgler og taske sammen.
Derudover er jeg endelig blevet færdig med et armbånd til mig selv, som har ligget og ventet på, at jeg havde tid til at gøre det færdigt. Det er et Hollow braid armbånd, som jeg har lavet via  Kumihimo flette stilen. Jeg synes selv, det er rigtig fint.

Hvad var din sidste belønning for et godt stykke arbejde?

-Ditte-

5 kommentarer:

  1. Fantastisk flot armbånd :)

    SvarSlet
  2. super flotte ting er da helt vild med de taske skal da vist have en enkelt eller 2 selv

    SvarSlet
  3. Love love love armbåndet :-) sååsååå fint :-)

    SvarSlet