torsdag den 17. juni 2010

Så kom de endelig...

Nogle gange glemmer jeg, at på trods af, at vi bor I en meget globaliseret verden, så skal der alligevel gå noget tid før posten er fremme fra USA. Dog er der også undtagelsen... har modtaget to andre pakker fra USA samt én fra Thailand, som alle tre er bestilt efter det skønne snor.

Men tålmodighed er en dyd, ikke??? Synes selv jeg har været meget tålmodig.


Dog var begejstringen stor, da jeg endelig modtog disse ovenstående små skønheder (det er den stadigvæk). De virker som at være en virkelig lækker kvalitet (har ikke leget men dem endnu). Snorens tykkelse er også en helt anden, end jeg plejer at arbejde med ved kumihimo armbånd, meget fin. Så jeg tænker, at når et armbånd plejer at tage 1-1½time med de materialer, jeg tidligere har lavet armbånd med, så skal jeg nok lægge en ½-1 time oveni men denne fine tykkelse. Endnu et projekt, hvor arbejdstiden ikke stemmer overens med produktets materielle værdi, men det kan de fleste kreative mennesker vidst nikke genkendende til?

Glæder mig til, at der bliver tid til at "flette" snorene sammen - det er nemlig utrolig afstressende, hvis "man" nu fylder hovedet med speciale hele dagen og så har behov for at slappe af om aftenen.

Små fine og spinkle armbånd kan man da ikke få nok af :D - bliver den nye trend! (så ved I det)


-Ditte- Now in multicolour

2 kommentarer:

  1. Glæder mig til at se hvad du får lavet med dem :)

    SvarSlet
  2. Tak det gør jeg også :) og du må gerne prøve selv når du kommer på besøg :P

    SvarSlet