mandag den 14. juni 2010

Hvor er det henne?

Jeg kan huske, at man for år tilbage kunne skrive ind til et "medie", i et af de der ugeblade a la Hjemmet eller Ude og hjemme, som kunne hjælpe én med at finde en forsvunden genstand. Jeg synes, det var lidt sjovt, at der rent faktisk var folk der brugte den service, men det kan jo også være, de fandt deres ting efter informationerne fra mediet.

Jeg har mistet noget... eller forhåbentlig bare forlagt mit armbånd med glasvedhæng. Det er jeg ret ked af, men tanken om at det var væk, har ikke været hos mig på det seneste, indtil nu!
Jeg har kigget i tasker og jakker - og det ligger ikke nogen af de steder, hvor jeg plejer at ligge/hænge mine smykker. Og nu har det været pist væk siden februar :(

Årsagen til at "savnet" blussede op igen, var at jeg fik et glasvedhæng af min svigermor, der havde nogle af de samme farver som "mit eget"... åh!


Nu ved jeg så ikke, om jeg skal lade forsvundet være forsvundet og lave et nyt armbånd til mig selv eller lave et nyt armbånd/halskæde til én, der er lige så vild med de farver som jeg. 

Så kære læser/med-blogger kan du "se", hvor mit armbånd er?

-Ditte-

3 kommentarer:

 1. Ja ærgeligt når noget bliver væk. har selv mistet noget drivtømmer, jeg skulle lave noget for en kollega, men pist borte, så hvis du er heldig ja så prøv lige at hjælpe mig også, hi hi
  Annie

  SvarSlet
 2. Drivtømmer siger du... skal kigge efter næste gang jeg er på stranden, har nemlig kun nogle meget små stykker herhjemme :)

  SvarSlet
 3. Ih vil du det, ja det er ikke sket for mig før,aner ikke hvor det er blevet af, tror måske jeg glemte det ved en købmand, men tlf opringning har ikke bragt det frem, alle mine ( 4 ) børn ,der har lånt bilen har været i skarpt forhør, men ikke det hjalp, så store stykker burde ikke forsvinde. Desværre kan jeg ikke hjælpe med at se dit armbånd, men rigtig fint ser det ud, trist når ting forsvinder.
  Annie

  SvarSlet