tirsdag den 22. juni 2010

Der må hujes, der må hejes

Min Co-Pilot på bloggen, Mia, bliver færdiguddannet som pædagog i dag og sikke jeg skal flage af hende og ønske hende stort tillykke!!!

Hun er bare så sej at være færdiguddannet og MED arbejde! Men det er der jo selvfølgelig også en grund til. Mia udviser et KÆMPE engagement inden for hendes felt (Også inden for mange andre områder) og hun knokler for at nå sine mål og resultaterne er heldigvis også derefter. Mange udfordringer har der været og megen tid samt diskussioner er der brugt på, at nå til den rigtige løsning. Nu har jeg ikke været én af Mias medstuderende, men heldigvis én hun har fortalt en masse om sin uddannelse til og jeg ved, at hvis der har været problematikker på studiet, så har Mia gerne råbt "vagt i gevær" - det må være superfedt at have sådan én studiekammerat, tænker jeg!

Jeg er meget stolt af min gode veninden, hun giver mig virkelig noget at se op til og ikke mindst stræbe efter. For som hun sagde til mig her den anden dag, skal man ikke se begrænsninger i de ting man virkelig ønsker, men man skal se mulighederne og arbejde hårdt på, at nå frem til resultaterne. Det er en filosofi, jeg sagtens kan skrive under på!
Også er hun ikke mindre end fantastisk!!! (Gad vide hvad hun siger til alle de klap på skulderen?)
Så jeg hujer og hejer i dag!!!

En del af hendes gave er et par øreringe. Hun har sandsynligvis "nok" øreringe derhjemme (har da givet et par eller fire til samlingen), men da jeg så de smukke glasdråber, tænkte jeg straks på Mia og tænkte derefter Fiesty!!!
For mig udviser farverne passion, varme og kærlighed, noget som hun i den grad indholder. Så jeg håber, hun kan lide dem.

Wire-wrapped glasdråber i klynger af 6.

Ha en dejlig dag!

-Ditte-

4 kommentarer:

 1. hej ditte hvor er de super flotte og lige mia...

  hvordan hun kommer til at tage al den ros... jeg tror det er med røde kinder og så et ej tak

  SvarSlet
 2. Du er alt for sød :D Tusind tak for gaverne, de rosene ord og alt den kærlighed du giver mig.

  SvarSlet
 3. Jeg hujer og hejer, tillykke til Mia og mon ikke hun blir´glad for øreringene, for de er vel nok flotte :o)
  KH Jytte

  SvarSlet
 4. Mai - Tak fordi du kan se, at det lige er din søster ;)

  Mia - Du fortjener det!

  Jytte - Ud fra hendes kommentar er jeg yderst tilfreds :) Og tak for komplimenten

  SvarSlet