søndag den 7. februar 2010

Håndarbejde blade

Da vi var oppe hos Abbe Pierre i går valgte jeg blandt andet at tage en lille stak 'Håndarbejde' blade med hjem. De er fra 1990'erne og indholdet i bladene er stort set det samme som i dag, bare andre styles og farver. Men de gode råd og tips deri er helt sikkert noget jeg kan bruge.

Da jeg sidder og kigger mine blade igennem, der er utrolig velholdt og med dertilhørende snitmønstre, finder jeg et blad fra Februar 1990 der har en side med hånddukker, som jeg synes er utrolig søde.
Da jeg ikke har børn eller skal have nogen lige foreløbig tænker jeg at der måske er andre der vil lave sådan nogle, da der faktisk ligger et farvestrygeark i bladet. Og så tænker jeg; virker sådan noget efter 20 år? Nogen der har en idé?

Der er både til for og bagside af en abe og en papegøje, dog er der en lille rids i arket, men ikke inde i selve farven.
Er der nogen der kunne tænke sig dette nummer med strygeark af de to hånddukker?
Som sagt ved ikke om det stadigvæk virker, men det har højst sandsynligt kun ligget i bladet i de mange år.

4 kommentarer:

 1. Det vil jeg da meget gerne. Hvis du gerne vil beholde bladet kan du jo bare sende en kopi af mønsteret sammen med strygearket.
  Hvor sødt af dig, at du tænker på os med børn...
  Skriv en mail til mig på malenejahn@hotmail.com så jeg kan maile dig min adresse.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 2. Sender en mail til dig Malene.

  SvarSlet
 3. Nej, hvor sjovt. Dem kan jeg huske fra min mors stak af alt om håndarbejde :)Gad vide, om hun har gemt de gamle årgange. Så langt tilbage, jeg husker, har hun købt bladet.

  SvarSlet
 4. Ja mange af tingene går faktisk igen, dog skiftes der lidt former og farver. Men nogle af de pastel farver der er i nogle af bladene er da på 'mode' igen nu. Nogle gange kan det være meget nyttigt at have sådan nogle i gemmerne.

  SvarSlet