tirsdag den 9. februar 2010

Gummi-belægning på tænger

Jeg sidder engang imellem og laver lidt smykker og det kræver jo at jeg skal bruge forskellige tænger i mit arbejde. Jeg har tidligere været lidt irriteret over, at jeg fik lavet nogle små mærker på wire eller endestykker; det giver bare ikke den rigtige finish til tingene. Nu har jeg så købt et produkt der skulle afhjælpe mig med dette problem, det hedder Tool magic. Har ikke kunne finde et lignede dansk produkt, men ved at der er et andet Amerikansk produkt kaldet Plasti-dip der skulle havde samme funktion.

Det giver en gummi-belægning til dine tænger når de bliver dyppet deri. Denne belægning er lige til at tage af, når du ikke skal bruge den mere eller hvis dine tænger trænger til et nyt lag. Jeg glæder mig til at afprøve det, men indtil videre må jeg vente med tålmodighed, for det skal først tørre i 3 timer. Har du nogen erfaring med sådan en belægning?

I have had a problem with my pliers and scratching on my wire jewelry and have now bought a product that should prevent this problem, it called Tool magic. I gives a rubber coating to my pliers which hopefully will make my jewelry without tiny scratches. Do you have any experiences with rubber coating on your pliers?

2 kommentarer:

 1. Det lyder som en rigtig god løsning.
  Kender kun alt for godt til det med at man laver mærker i tråden. Det ser bare ikke pænt ud.

  Kh Gitte

  SvarSlet
 2. Hej Gitte

  Det gør det nemlig ikke, skal nok vende tilbage med min vurdering efter test :)

  SvarSlet