søndag den 31. oktober 2010

Accessories - simpelt og sort (næsten)

I går havde jeg inviteret min fantastiske veninde ud og spise og efterfølgende en tur i byen og det var bare en super dejlig og sjov aften.
Eftersom jeg skulle ud og "luftes", tænkte jeg det ville være rart med lidt nye accessories og fik hurtigt smækket nedenstående ting sammen ud fra ideen om "simpelt og sort", som jeg synes passede til den bluse og nederdel jeg valgte at tage på.  En forsølvet halskæde med sort agat-sten i en "sjov skåret facon"


Sterling sølv ørering med sort dråbeformet onyx

(Btw. talte mine øreringe-par og fandt ud af at jeg "kun" havde lidt over 30 par, hvor de fleste bliver luftet jævnligt - så er det i orden at tilføje et par klassiske sorte... ahem)Et armbånd med samme facon sort agat som dem på halskæden


Og så  afprøvede jeg lige, hvordan det var at sy i læder, som blev til en bordeux farvet stjerne med sølv kant, som lige kunne sættes i håret med en hårnål.

Alle tingene er noget jeg sagtens kan anvende til hverdag hver for sig eller dele af dem sammen, men når jeg har alle ting på samtidig, synes jeg der er lidt feststemning over det. Ud over disse elementer havde jeg også en ring og et andet armbånd på. 

Hvad med dig, hvilke accessories tager du på, når du tager i byen??

-Ditte-

2 kommentarer:

  1. fede smykker ditte er helt vild misundelig på det fine armbånd

    mai

    SvarSlet
  2. Tak Mai :) Det er "bare" perler på en snor, men dem kan man også sagtens bruge

    SvarSlet