lørdag den 24. april 2010

Masha D'yans - fantastiske malerier

For et stykke tid siden da jeg læste et indlæg, på en af de blogs jeg følger, blev jeg ufattelig forelsket i et print/tegning, der var på en notesbog. Jeg skrev og spurgte, hvem der stod bag printet og fik heldigvis svar et stykke tid efter. Personen bag er designeren Masha D'yan som laver de mest fantastiske akvarel malerier/tegninger ved hjælp af Soya blæk og jeg må sige, jeg er helt solgt. Det maleri/print jeg var faldet pladask for, viste sig at være en del af en serie, hvor Masha har malet et motiv for hver måned og april var motivet jeg ledte efter.

Jeg fandt en online shop, der sendte til Danmark. Malerierne er printet på kort og jeg fandt hurtigt mange af hendes kort, jeg synes var helt fantastiske, men begrænsede mig til 4 stk., som jeg netop har modtaget.

De fire nedenstående billeder skal i hver deres ramme og hænge ud i min gang.
April: hvem kan ikke andet end at forelske sig dette kort!


Juli: kan lige se de røde valmue marker for mig

August: så flot

Oktober: elsker at bladene bliver til små fisk

Alle billeder er lånt her

2 kommentarer:

  1. De bare rigtig flotte ditte, kan da godt forstå du er blevet forelsket i dem

    SvarSlet
  2. Jeg har ikke set sådan nogle flotte kort i DK til den pris i hvert fald. Ca. 23kr pr. kort og lidt over 40kr i forsendelse, hvilket ca. er 33 kr pr. kort og det får man ikke meget for ude i de danske forretninger, synes jeg!

    SvarSlet