søndag den 25. april 2010

Fugle på snor

Jeg ved, jeg ikke er den eneste der er helt fjollet med Madam Mo's skæve udtryk. Men da jeg så dette nedenstående fugleprint på et gardin derfra, var jeg helt solgt (ja jeg bliver forelsket i mange ting!). Men eftersom jeg ikke kunne se, hvor i hjemmet sådan et gardin kunne være, lod jeg være med at købe det. Jeg kunne dog ikke dy mig for, at vise det til min kæreste, hvilket viste sig at være en rigtig god idé. Han mente, at vi sagtens kunne male dem selv og dermed få noget op på væggen oppe over det store fjernsyn, som jeg så længe gerne har ville have.
Billedet er lånt her.

Vi lånte motiverne fra billederne og kopierede dem større, så de kunne bruges som skabeloner. Projektet har ligget og ventet en måned tid, men i dag blev dagen, hvor vi fik flere fugle i stuen! Vi valgte at sætte dem op på en anderledes måde og farverne blev da også meget anderledes, men jeg er meget tilfreds!

Det viste sig, at jeg er knap så god til at male fugle - men min kæreste har noget af et talent for det - han har malet de nedenstående fem fugle.

Jeg malede 2 fugle og gik derefter ud af lavede pizzasnegle som belønning til min kæreste. Jeg blev ikke helt tilfreds med den røde, men den grønne synes jeg nu er meget pæn.

Er nu glad for vores fugleprojekt er kommet op og man lægger helt klart mærke til det, når man kommer ind i stuen, med de grå vægge.

-Ditte_

5 kommentarer:

 1. Fedt, fedt, fedt.! I want that' one :)

  SvarSlet
 2. Det er nogle rigtig flotte fugle. Du skal da være velkommen til at sende nogen den her vej ;)

  SvarSlet
 3. De kan eller skal ikke sendes nogle steder - de er malet permanent på

  SvarSlet
 4. Okay, ja så kan jeg godt se at de ikke rigtig kan sendes nogle steder.

  SvarSlet