onsdag den 14. juli 2010

Hattehoved

Jeg misunder dem, der har hattehoved, altså evnen til at bære hat! Det har jeg bare slet ikke, da jeg som oftest ligner en eller anden crazy person, med håret der stritter ud under. En gang sidste vinter da Mia og jeg var ude i en genbrug, er det første vi ser, da vi går ind af døren, en super fin hat, som vi begge forelsker os i. Jeg prøver hatten og ud fra Mias ansigtsudtryk kan jeg se, at den er helt gal (Crazy person alarm). Hun prøver hatten og hun ser bare så sød ud med den på - eller chick, hvad man nu kalder det. Selv når jeg, om vinteren, har hue på, kalder min kæreste mig en trold, fordi mit hår prøver at bryde ud af 'hjelmen'.Og da jeg blev student, lå huen nærmest ovenpå manken, frem for at sidde fast.

Grunden til jeg begynder at snakke om evnen til at bære hatte eller hovedbeklædninger generelt, er fordi jeg har fået en hat, nærmere en kasket. Utrolig nok har jeg "vundet" den ved FabJap Galleries, en butik der sælger skønne japanske produkter, efter at have kommet med et bud på, hvilke nye varer, de kunne tilføje deres shop, via deres Facebook profil. Jeg håber mit bud bliver taget til genmæle og at jeg snart for råd til at købe de ting, jeg ønsker derinde fra, selv om prisklassen på tingene er yderst attraktive, efter min mening.
Blev meget overrasket over jeg var blevet udtrukket, for jeg vinder aldrig noget, derfor jeg næste aldrig deltager i giveaways og lignede, for ved, at de flotte gaver går til nogle andre heldigere personer (er pessimist på det område) :D.Jeg er sådan en, der vinder rødkål som sidegevinst i banko!!!

Men altså, jeg har vundet en fed kasket, med illustrationer af små Koi-karper og jeg vil trodse mit ikke-egnede hatte hoved og gå med den, eksempelvis en varm sommerdag, hvor hovedbunden alligevel koger af sved.

Ditte med kasket 

Hvad med dig, hvordan er dit hattehoved? 

-Ditte- 

4 kommentarer:

 1. Sjovt nok - men du er da egentligt meget pæn med kasket :) Måske det er din hat?

  SvarSlet
 2. synes nu det ser ret godt ud med den kasket på og tillykke med gevinsten

  SvarSlet
 3. Mia - Måske det er din hat ??? Do not understand?

  Og tak :)

  SvarSlet
 4. Ja altså at kasketten er den hat du kan gå med :)

  SvarSlet